Beste meisje, jongen en ouders

Je bent tussen 8 en 17 jaar en je hebt gekozen om triatlon en duatlon te beoefenen op recreatief en/of competitief niveau want jij wil en kan echt trainen voor triatlon? Dan zit je hier bij ATRIAC goed.

Als je 50m behoorlijk en zonder problemen kan zwemmen kan je in principe starten met het trainen om recreatief en competitief triatlon en duatlon te beoefenen bij ATRIAC.

Ons motto is en blijft dat FUN in sport belangrijk is. Ook bij ATRIAC komt de lange termijnplanning op de eerste plaats. Aarzel niet om ons te contacteren als je vragen hebt

 

ATRIAC contact jezugdsport:

 

Uitgebreide informatie: Welkom en informatie brochure 2020-2021

  • Het lidmaatschap en lidgeld bij ATRIAC zijn van toepassing voor de periode van 1 september 2021 tot en met eind dec. 2022.
  • Lidmaatschapskosten vanaf sept. 2021 tot dec. 2022 en doelgroepen vind je in de welkom en informatie brochure.

 

Inschrijven:

  • De link naar het digitale inschrijvingsformulier wordt je toegezonden per mail na de kennismaking of na het volgen van enkele, geheel vrijblijvende, proeftrainingen.
  • Vraag je proeftrainingen aan info@atriac.be

 

Privacy:

Atriac behandelt uw persoonsgegevens conform de Algemene verordening gegevensbescherming.

Dit wil zeggen dat wij uw gegevens niet aan een derde zullen overmaken zonder uw toestemming. U via twizzit altijd toegang hebt tot de persoonsgegevens die Atriac van u heeft en dat u die gegevens ook altijd kan wijzigen moest er een fout in staat (kan u dit niet zelf via twizzit, dan kan je dat altijd via een berichtje in twizzit vragen). Daarnaast zal Atriac alleen uw naam, voornaam, mailadres en GSM nummer bewaren als u geen lid meer bent en deze gegevens verwijderen als u dit wenst en aan ons laat weten.

Door lid te worden van Atriac geeft u toestemming aan Atriac om uw persoonsgegevens te bewaren. Indien u een minderjarig kind aansluit bij Atriac geeft u toestemming om zowel u gegevens als contactpersoons, als de aan Atriac overgemaakte gegevens van uw zoon of dochter te bewaren.