De Stad Antwerpen en Sporting A zijn belangrijke partners die ons financieel ondersteunen, zorgen voor de broodnodige sportinfrastructuur en aan de clubwerking participeren door het aanbieden van professionele workshops, scholing, en overlegmomenten.

 

 

6d Sports Nutrition

 

TOP KWALITEIT, BATCH-TESTED SPORTS NUTRITION

6d Sports Nutrition ontwikkelt samen met Bakala Academy en Medix Laboratoires zuivere, wetenschappelijk gefundeerde sportdranken en sportvoedingssupplementen voor recreatieve sporters én professionals. Al onze ingrediënten, producten en aanbevelingen worden uitvoerig getest op effectiviteit. Op basis van onze universitaire kennis en jarenlange ervaring bieden we voor elk doel kwalitatieve, perfect gedoseerde ondersteuning. Vanuit een samenwerking tussen twee innovatieve spelers staat 6d Sports Nutrition voor transparantie, zuiverheid en effectiviteit.

6 pijlers

  1. Wetenschappelijk bewezen effect – De effectieve werking van elk ingrediënt, elke dosering en elke productsamenstelling van 6d Sports Nutrition is wetenschappelijk bewezen. Op basis van inhouse research selecteerden we de beste componenten en processen. Zo kunt u erop rekenen dat u dankzij 6d Sport Nutrition betere resultaten boekt.
  2. Dopingvrije samenstelling – Ons etiket is volledig transparant, zodat u weet wat u krijgt: producten van 6d Sports Nutrition zijn dopingvrij, 100% veilig en perfect gedoseerd.
  3. Getest door atleten – Afgetoetst aan de noden van de meest veeleisende atleten. Perfect op maat gesneden voor wie beter wil presteren, sneller resultaten wil boeken en zijn lichaam optimaal wil voeden.
  4. Innovatief onderzoek – Dankzij continu onderzoek en blijvende optimalisatie biedt 6d Sports Nutrition innovatieve producten op basis van de recentste wetenschappelijke inzichten. Zo kan u kiezen uit een dynamisch aanbod aan kwalitatieve sportondersteuning.
  5. Pure ingrediënten – Van labo tot verkooppunt: elke fase van het ontwikkelings- en productieproces gebeurt onder strenge controle en op basis van de meest hoogwaardige ingrediënten. Onze certificaten zijn uw garantie voor perfect zuivere sportvoedingssupplementen.
  6. Geavanceerde productie – 6d-supplementen worden ontwikkeld in toplaboratoria, uitgerust met spitstechnologie en geavanceerde onderzoeksinstrumenten.

 

 

Welkom op dé nieuwe zwemsport shop in België! De zwemsport speciaalzaak die investeert in de atleten van morgen.

Meer dan 25 jaar ervaring in zwem -en water-sporten.

Kleine en grote merken uit water-sport wereld. Ons gamma wordt constant aangepast en vernieuwd.

Gedreven, gepassioneerd en gemotiveerd om de zwemsport in België te ondersteunen. Zwemsportshop

 

      

 

Runners' lab, persoonlijk en wetenschappelijk schoenadvies op maat.

Team Runners’ Lab is een zorgvuldig samengestelde mix van bewegingsanalisten. Het team van ervaringsdeskundigen, met achtergrond in podologie en kinesitherapie, heeft meer dan genoeg biomechanische kennis in huis om jou op maat te adviseren en te inspireren.

 

Onze partner en sportfederatie Triatlon Vlaanderen

 

 

Onze partner voor onze jeugdwerking JESPO (JeugdSport). Samen zorgen we voor een aantal kidsevenementen en zorgen we dat alle jongeren de weg kunnen vinden naar de triatlonsport.